Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, July 5, 2005

Suuseltje woog op het moment van schrijven 129.50 kg (bmi: 42.29).

Zo daar ben ik weer.
Door het noodlot kan ik niet zo vaak meer berichtjes plaatsen. Jaja, noodlot. Het klinkt dramatisch.... en eigenlijk vind ik het ook heel dramatisch. Maar op de schaal van wereldproblematiek valt het dan wel weer mee. Om de vergelijking te trekken: als je mijn problematiek gelijkstelt met terrorisme.. dan is het een soort van Samir A probleempje... het is niet heel erg Bin Laden-vernietigt-de-hele-Westerse-wereld-ish.
Ik zal even de voorgeschiedenis van mijn probleem vertellen. Kinders, schaar jullie rond het vuur bij oma Suus. Iemand een koekje?... ownee, edit: iemand een rijstwafel?
"Er was eens een Suus. En om het nog spannender te maken; ze is er nog steeds. Enfin, Suus had een droom. Geen Martin Luther King droom (dat vindt ze ook belangrijk hoor) maar een wat meer materialistische droom. Suus wilde namelijk een laptop. Maar Suus had niet zo heel veel geld, dus het moest een 2e-hands worden. Na zoektochten over de hele wereld (world wide web) en na vele vijanden (bieders) te hebben verslagen vond ze er uiteindelijk een die ze kon betalen.
Dus toen had Suus een laptop. Ze waren onafscheidelijk en Suus kon niet met d'r handen van hem afblijven. Tot het noodlot toesloeg. Suus kreeg bij het opstarten "the blue screen of death". Dus voorlopig is Suus even laptop-loos. Donderdag komt haar prins op het witte paard (d'r zwager die computer-god is... met een rode auto... rood paard dus)."
Einde van het sprookje. Moraal van het verhaal. Ik zit nu beneden op een andere computer maar wil tegenover m'n ouders e.a. niet al te computerverslaafd overkomen. Ik ben het wel... maar ontkenningscomplexen zijn altijd hartstikke hip. Dus daarom ben ik er iets minder. Vergeef me!


Het lijnen gaat ook nog steeds lekker. Gisteren had ik echt een vreetbui. Maar dankzij de briljante tip van enkele medelijnsters had ik snack-a-jacks in huis. Dus daar heb ik er een zooi van opgegeten; en de schade viel toen mee.

Aah, en nu sta ik voor een dillemma. Ons gemeentehuis gaat om 12 uur dicht (achterlijk dorp). Ik zou er nog heen kunnen racen om een nieuwe ID te halen, die pas een week is verlopen. Of ik kan m'n berichtje af gaan maken.... Aah fuck het gemeentehuis. Ik blijf hier! Jullie zijn veel leuker. Ik bedoel, wat moet je met een ID. Als ze me controleren kan ik altijd nog een diarree aanval faken. Of zeggen dat ik open TBC heb en dat ik zo snel mogelijk naar het ziekenhuis moet.

Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... een telemarketing-iets aan de telefoon... Hmmm, zal ik jullie eens wat bekennen.. Ik heb dat ook een maand gedaan. Ik moest afspraken voor pensioenadviseurs maken. Verschrikkelijk.. ik werd op een ander project gezet toen ik de pensioenadviseurs als mannelijke escorts met een kijk op pensioenen aanbood. Jammer.. het ging toen opeens veel beter. Ik ben toen maar gestopt.. het was niet helemaal mijn ding blijkbaar. Bij deze mijn excuus voor alle mensen die ik ooit heb gestalkt. Maar jullie smoesjes kunnen wel wat geloofwaardiger hoor!!! "ik heb bezoek", "oh de deurbel gaat", "er staat net een seriemoordenaar in m'n huis, kunt u later terugbellen", "Nee sorry mijn man is schizofreen, en de persoonlijkheid die nu overheerst is anti-pensioenen...".

Heb ik verder nog iets nuttigs te melden? Hmmmmm. Met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid niets.
Dus lieve allemaal: succes!! Ik zou met liefde aan jullie offeren, maar de meeste huisdieren zijn al geofferd. Maar: vliegen zijn er in overvloed, dus ik zal een stapeltje vangen en aan jullie offeren. Dus jullie gaan nu heel goed allemaal!!

Liefs Suus!

July 5, 2005 om 06:44
Hoe kom je erop :D
Je schrijft écht superleuk!
Dé smoes tegen computerverslaafd-overkomen: Mijn fans willen meer verhalen van me, dus ik móet valt-affen!
Enne gefeliciteerd met je superstart! 5,5 kilo!
Eva
July 5, 2005 om 07:47
geweldig je moet een boek gaan schrijven.. je schrijft echt leuk!!!
o ja die kilo's eraf.. ook belangrijk natuurlijk :D
July 5, 2005 om 08:19
hahahaha suuseltje,............:hi:
wat kun je toch schrijven!! nooit aan kinderboeken ofzo gedacht!!

euhm misschien moet je je pc verslaving toch maar aan je ouders opbiechten, aangezien we je nu niet meer kunnen missen.
heerlijk een stukje lezen van ons suus!!

nou meid zet m op.
en tot gauw.

groetjes truusje
July 5, 2005 om 08:24
Sluit me helemaal aan bij de rest. Als ik ooit een dip krijg, kom ik wel even bij jou moed inlezen. Je schrijgt echt geweldig. Dus ga zo door en mischien zien we over eentijd wel een boek verschijnen.

groeten,

chantal
July 5, 2005 om 08:28
hallo!!

Ook irritant, die laptop, hopelijk gaat het weer goedkomen....en ik ken het hoor, ben zelf ook computerverslaafd :P
Ik heb ook een tijdje telemarketing gedaan (2 maanden). Ik moest mensen overhalen om hun leningen over te sluiten waardoor ze zogenaamd goedkoper uit zijn.....
Was errrug lastig, er waren sowieso vrij weinig mensen die er over wilde praten en als ze het wel deden moesten ze ook nog eens in een bepaalde doelgroep vallen...
Maar toen ik erachter kwam dat ze niet goedkoper uit zouden zijn omdat ze er allerlei dure verzekeringen bij af moesten sluiten ben ik er maar mee gestopt, want om al die mensen met al die schulden nog dieper in de shit te stampen, ja, dat kon ik niet hoor
En daarbij, gewoon rotwerk in een rotomgeving met rotmensen....

Telemarketing....bah

En ik heb ook een hekel aan al die irritante verhaaltjes van die gasten.....
bah bah bah

Kris

:bye:
July 5, 2005 om 08:46
Hey Suuzel,
Ik zal dan de muggen offeren voor jou... die moeten allemaal mij hebben!!
hahaha.... Ik heb ook zo'n computer gekocht, nou zal je vertellen... die heeft het dus nooit gedaan.. bleek dat er 4 netwerkkaarten inzaten... en zal je nog wat vertellen... die computer heeft dus echt met zijn leven aan een zijde draadje gehangen aan de 6e verdieping van onze flat... dus kan je helemaal begrijpen hoe je je voelt...
je kan niet met ze, maar zeker niet zonder ze....
Kus... Wenzel....
July 6, 2005 om 08:03
TIP 1:
Telemarketeer: "Goedenavond, u spreekt met ......., mag ik u wat vragen?"
U: "Nee, dat mag niet..."
Telemarketeer (enigszins van slag): "Oh, komt het niet gelegen?"
U (vastberaden): "Nu vraagt u tóch wat!"
Vervolgens ophangen.

TIP 2:
Telemarketeer: "Goedenavond, u spreekt met ......., mag ik u wat vragen?"
U (enthousiast): "Oh, u bent van een telemarketingbedrijf! Ik wil u graag eerst wat vragen. Ik wil namelijk óók bij een telemarketingbedrijf gaan werken. Mag ik eerst uw naam nog eens horen? Hoe spel ik dat? (laat hem/haar alles duidelijk spellen en neem de tijd) Bij welke firma werkt u? Is het alleen in de avonduren of kan het ook overdag? Wat zijn de verdiensten, is het een vast uurloon of werkt u op provisiebasis? Mag ik de naam van uw chef of het adres van iemand anders waar ik mijn sollicitatie heen kan sturen? (neem de tijd om zogenaamd alle gegevens op te schrijven maar laat geen pauze vallen waarin hij zijn verhaal af kan steken). Via welk telefoonnummer kan ik jullie bereiken?
Stel zoveel mogelijk vragen aan de marketeer en noteer alles zogenaamd erg rustig. Herhaal wat hij/zij zegt. Op een gegeven moment zal de marketeer ongeduldig of zelfs geïrriteerd raken. Vraag hem dan waarom hij zo reageert, of dat is omdat jij zijn tijd in beslag neemt. Hij zal dan zeggen dat hij belt om iets aan de man te brengen en, als hij eerlijk is, tijd kostbaar is voor hem. Vraag hem dan waarom hij liever niet wil dat JIJ ongevraagd de vragen stelt in plaats van dat hij JOU ongevraagd telefonisch lastig valt. Dit betekent ook het einde van het gesprek...

TIP 3:
Telemarketeer: "Goedenavond, u spreekt met ......., mag ik u wat vragen?"
U: "Ik heb eigenlijk geen tijd, mag ik u daar zondagochtend omstreeks 10 uur over terugbellen?"
Telemarketeer: "Dat kan niet want dan werk ik niet"
U: "Mag ik dan uw privénummer, dan bel ik u thuis wel even..."
De telemarketeer zal dit nummer niet willen geven...
U: "Waarom mag ik u thuis niet lastig vallen, dat doet u toch ook bij mij???"
Verbreek de verbinding.

TIP 4:
Meldt je af door een briefje te schrijven naar:Infofilter
Antwoordnummer 666
1000 TL AMSTERDAM

Kost je zelfs geen postzegel, ik heb het antwoordnummer voor jullie erbij gezocht in plaats van het postbusnummer!

TIP 5:
Als afmelden niet schijnt te werken, verzamel dan al je reklamedrukwerk en stuur dat dan in een doos of dikke enveloppe naar het antwoordnummer. Kost jou niets, zij hebben er last van en zij betalen de portokosten! Krijgen zij ook eens ongevraagde reklame in de bus. En voor de mensen die écht irritant terug willen doen: weet je dat een baksteen opsturen hun héél véél portokosten kost??? :-)


Zo ga ik dus om met mensen van Telemarketing. ;)
Nee Suus, ik denk niet dat ik jou aan de foon heb gehad. Maar wát een gedoe met je pc verslaving zeg. Pfffffff ik ken dat hoor meid. Ik zit hier ziek te zitten voor de pc om tóch alles maar bij te houden. Anders moet ik de eerstvolgende keer zo veel lezen.
Wanneer ga je je ID-card nou halen bij dat gemeentehuis van je dat maar tot 12 uur open is?
Goed van je zeg...........crack a jack's eten ipv een candybar of iets dergelijks. Keep up the good word lady!!

Liefs Lina.
Onbekend
July 7, 2005 om 01:39
Ga zo door en tot na de vakantie!
Orange
July 7, 2005 om 02:17
heej suuseltje,:hi:

hoe gaat het met je??
en met de pc??
ik hoop dat je je ouders geen pc trauma hebt bezorgt!! hahaha

meid zet m op!!

groetjes truusje:zon:
July 9, 2005 om 03:44
WOEMAN ! JIJ BENT HILAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARISCH !

:muwhahahaha:

En nou moet ik me gaan aankleden. Ik zit al vanaf 7.30 in mijn pee-jeeys achter de computer en kan me met moeite losrukken van dat ding. Shiiiiiiit, wat is dit toch een verslaving. Alhoewel .............. hmmmmm het is zaterdag ........................... daar kijkt toch ook niemand gek van op ...................... als ik om 10 uur nog in mijn pyama rondloop ? ........... toch ?????

Ik kan alleen maar raden hoelang jij achter dat ding moet zitten om die enorme lappen tekst in te tikken, ha ha

Ik ga nog lekker even neuzen ......................

Succes met je lijntje !

Duck

July 9, 2005 om 10:07
Heee Suus,

Spannend............morgen weer weegdag voor jou. Hoe is het je deze week verder vergaan? Hoeveel denk je dat er deze week vanaf is? Ik kan niet wachten op morgen: jouw verhaal én je gewicht te mogen lezen!
Ik kan al 4 van mijn oude spijkerbroeken weer aan! En die zullen dus hopelijk weer te groot worden als ik op mijn streef ben. Maar dán pas ik weer mijn 2 favo broeken aan. :)
Kom op Suus..........het aftellen naar zondag is begonnen.

Liefs Lina.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan